Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs pentru dezvoltarea personala a adolescentilor
33 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
"Adolescenti fericiti, Parinti impliniti!" Editia 15

Dragul meu adolescent,

In calitate de fondator al acestui program educational, in cele ce urmeaza iti prezint beneficiile pe care le vei avea daca te inscrii la acest curs. Acest curs se adreseaza adolescentilor care vor sa obtina rezultate excelente in vietile lor. Impreuna tratam cele mai importante aspecte cu care se confrunta orice adolescent din ziua de azi. Iata temele intalnirilor noastre:

1. ,,Cine sunt eu si cine mi-as dori sa fiu"

2. ,,Aspecte legate de imaginea de sine"

3. ,,Relatia cu corpul nostru si despre sexualitate"

4. ,Emotiile - cum sa le cunoastem si cum sa ne bucuram de ele" (furia, rusinea)

5. ,,Cum este familia mea si cum mi-as dori sa fie”

6. ,,Aspecte sociale” (cum sa fim prieteteni adevarati si cum sa ne facem prieteni)

7. "Abordarea planului vocational/profesional"

8. ,,Cum sa luam decizii pentru a avea succes in viata”

9. ,,Punerea in scena a unui vis din plan mental, in plan social”

10. ,,Impactul dependentelor asupra vietii noastre”.

Salut,

Sunt Monica Saracescu psiholog, psihoterapeut si trainer de profesie si fondatorul programului educational “Adolescenti fericiti,Parintii impliniti!”. Iata, acum am ajuns deja la editia nr. 15 :)

Am ales ma sa ma adresez tie draga adolescent, intrucat pe parcursul anilor am reusit se apropii cu adevarat si intr-o maniera prietenoasa de adolescenti ca tine, spre rezolvarea problemelor lor, obstacolelor lor, conflictelelor lor, nemultumirilor lor.

Impreuna cu adolescenti ca tine am reusit sa-i ajut sa se cunoasca cu adevarat, sa isi dea voie sa vada care sunt punctele lor forte, care sunt punctele lor slabe ce-i incurca, atat in relatie cu propria lor persoana, dar si in relatie cu ceilalti. I-am ajutat pe acestia sa inlocuiasca sau sa dea un nou sens unui lucru, ori unei situatii pentru a o transforma dintr-un un sens negativ, intr-un sens pozitiv, pentru mai multa satisfactie in viata personala.

ADOLESCENTA este considerata o PERIOADA DE CRIZA pentru fiecare individ in parte, care poate avea un impact decisiv asupra intregii vieti a unui adolescent. Este perioada in care POATE SCADEA INTERESUL PENTRU STUDIU si se poate ajunge chiar la ABANDON SCOLAR, sau la rezultate scolare mediocre, este perioada in care individul se deschide catre DEPENDENTE, catre un ANTURAJ NEPOTRIVIT, sau sa se RETRAGA SOCIAL pe fondul NEINCREDERII IN SINE, ori sa inceapa VIATA SEXUALA LA O VARSTA mult prea frageda PREA FRAGEDA.

De-a lungul timpului, i-am am putut ajuta pe adolescenti sa inteleaga ce se regaseste in spatele mastilor lor (cele care ascund spre exemplu timiditatea sau frica) pentru a trai mai armonios, mai impacati pentru a avea relatii mai sanatoase, pentru a trai mai usurati mai eliberati, mai optimisti si mai increzatori.

Impreuna cu adolescentii, am reusit sa ii ajut sa aiba relatii mai armonioase cu membrii familiei lor sa reuseasca sa fie intelegi cu adevarat de catre parintii lor, sa isi comunice cu mai multa usurinta si cu mai multa claritate nevoile, dorintele, aspiratiile, intentiile, astfel incat ceilalti sa tina cont cu adevarat de ele.

Am putut demonstra adolescentilor ca omul este o fiinta sociala si ca este prioritar sa investim in relatiile noastre sociale, sa gasim modalitati prin care sa fim perceputi fix asa cum ne dorim noi, sa le dam voie celorlalti sa se apropie de noi si de asemenea ce anume inseamna o relatie de prietenie sociala, cum anume trebuie sa fie ea.

Alaturi de mine, ai sansa sa faci pasi cu adevarat catre cunoasterea vocatiei tale, menirii tale pe acest pamant acest lucru. Acest lucru iti permite draga adolescent sa depui mai mult efot penrtu a realiza activitati care astazi nu prea iti creeaza prea multa placere, dar care in viitor iti vor aduce viata pe care ti-o imaginezi.
Din Gura in Gura